wow, a trecut atat de mult timp de cand n-am scris aici incat nu stiu ce sa zic. cred ca as putea sa incep cu niste scuze. pentru mine, pentru blog. l-am ... ignorat :(. pare rau, blogule. acum cica ar fi momentul sa ma apuc serios de scris p-aici ca deh, am gresit 1 data, nu pot sa gresesc de 2 ori. aiurea. :)))

psssss: multumesc celui care mi-a redescoperit blogul :D

.

A gandi la ora actuala inseamna

a gandi impotriva cuiva

a-ti ridica in slavi si a-ti nimici idolul

a ucide fiecare dimineata si

a proslavi noaptea inspaimantarii.



Sa fim duri nu inseamna a ne renega

instinctele irump in noi seva transgresarii

spatiului alveolar al fiintei

al purului si al luminii

vom inalta o teorie a fricii si

o moarte a sentimentelor

vom fi liberi pana vom cadea din nou

in patima orgasmului inaltator peremptoriu

iminent dezastrului

vom musca farama de viata si o vom

darui mestecata aproapelui nostru

stiind deja ca nimeni nu inhama finitul.



Vom pleca de la o zi deja inceputa

vom rumega funeraliile apusului

sa se nasca o noua zi crestina

oferind obrazul stang

nefericirii de a sti ca existi?

just...

Tu
eşti cel din poemele mele de-atunci
redescoperit
retrăit
anonim.

Eu
sunt cea reclădită din toate
căderile
pleoapei tale
sihăstrită
pe sânul meu drept.

Noi doi
suntem o copie imperfectă
a fericirii
Respirăm fiecare
în pauze diferite
ne adunăm gândurile
într-o oră din noapte.

Poezia
e ceea ce simt pentru tine
fără să-ţi spun

nimic.

it`s all over.

ne-am intors si totusi ne dorim sa fim acolo.. vrem sa traim din nou momentele foarte tari alaturi de oamenii pe care i-am cunoscut. vrem la munte, frate! a fost atat de tare incat vom sta un an intreg tot povestind aventurile prin care am trecut. si noi stim cel mai bine ce am simtit. orice faza amuzanta altora li se pare o prostie, dar noi stim. cat am amanat sa plecam de acolo, ba cu o zi, ba cu 2, ba cu 3..si tot asa. sau serile in care ne uitam la otv pt ca nu aveam alte programe. si cum ascultam de dimineata kiss tv. si cum ne-am simtit cand am vazut pe ce lanturi trebuia sa mergem in cheile galbenei. si ar mai fi o multime de "si cum.." numa ca nu`mi vin acum in minte.

da, ba

vara asta imi da o senzatie de libertate in care ma imbat in fiecare dimineata. si acuma plecam...plecam ..unde plecam bai? plecam la oradea! unde ma? la oradea maaaa :)) noi plecam in recunoastere. maine la 4 fara ceva pleaca trenu. 17 ore pe tren. o sa fie super. vreau sa schimb aerul! desi o sa`mi fie dor de atmosfera asta putin sarata de la malul marii. dar mergem la munteeee. si ne intoarcem numa cu impresii si voie buna. da, deci plecam...


vorba verii: 'macar avem prosoape'

oare.

Oare ce ma deranjeaza cel mai tare? Faptul ca un necunoscut ma trateaza ca un gunoi sau ca am eu stare din care nu mai pot sa ies de cateva zile? Simt ca ma sufoc intr`un oras care nu`mi mai ofera nimic nou. Si uneori, am impresia ca nici nu pot vorbi cu cineva cu adevarat. De cand atitudinea de a sta numai in casa? Parca nu sunt eu. Si atunci dau vina pe ceva: "Cred ca vremea e de vina". Da, asa suntem noi, dam vina pe altceva sau altcineva.

Azi sunt fericita! Am facut prima baie in mare pe anu asta. revigorant. pot sa spun oficial ca pentru mine e vara. am terminat cu scoala, sunt absolventa de clasa a 10a..gen. ce`mi mai pasa? vreau sa profit la maxim de vara asta. daaaaa. am mult de scris pe blogu` asta, dar trebuie sa`mi fac putina ordine in ganduri si sa ma apuc sa tastez curand. deci.. da.

Postări mai vechi